Interim Services

Tijdelijke personeelsbehoefte?

Tijdelijke personeelsbehoefte? Bij projecten, verzuim, piekbelasting, conjunctuurschommelingen en moeilijk invulbare vacatures biedt de inhuur van tijdelijke IT capaciteit en expertise uitkomst. Een interim positie is de oplossing. Talent ICT levert u de best passende interim ICT professional. Snel en zorgvuldig.

Uw ICT-werkzaamheden onderbrengen bij een ICT professional(s) van Talent ICT

 Onze interim dienstverlening biedt u de mogelijkheid om op tijdelijke basis te beschikken over één of meerdere van onze ICT specialisten.Talent ICT heeft een stabiel team ervaren interim ICT professionals in vaste dienst en beschikt over een uitgebreid netwerk van geselecteerde ICT professioanals.

Talent ICT biedt u gecertificeerde specialisten op de gebieden support, systeembeheer, netwerkbeheer, applicatiebeheer, development, architectuur, servicemanagement en projectmanagement. Van junior tot leidinggevend niveau

IT professionals met kennis van uw branche

Onze interim ICT professionals zijn werkzaam in afwisselende opdrachten in diverse branches. Wij bieden u dan ook altijd IT professionals met kennis van en ervaring met  voor uw organisatie relevante systemen, software en projecten. Dankzij deze kennis, zijn onze interim professionals snel ingewerkt in uw systemen en organisatie. 

Ook daarom kiest u voor een interim ICT professional van Talent ICT

Kiest u voor de dienstverlening van Talent ICT, dan kiest u voor de best passende  interim ICT professionals voor uw organisatie. Onze werkwijze biedt u de volgende voordelen:

 

Snel: Dankzij onze grote actuele kandidatendatabase, kennen wij de interim ICT specialist die u zoekt vaak al vóórdat u ons belt. Daarnaast hebben wij een krachtig netwerk waar wij uit kunnen putten.

 

Persoonlijke aandacht voor uw specifieke wensen: Geen CV’s schuiven. Wij willen exact weten welke  interim ICT professional u zoekt. Hierbij hebben wij  niet alleen oog voor de ‘harde’ eisen, maar ook voor de gewenste ‘zachte’ criteria. De persoonlijke klik geef vaak de doorslag of een interimmer past binnen uw organisatie. Deze persoonlijke aandacht hebben wij ook voor onze kandidaten. Wij bemiddelen alleen ICT professionals die wij persoonlijk kennen. U besteedt uw tijd alleen aan een gesprek met volledig passende kandidaten.

 

Korte inwerktijd: Onze interim ICT professionals zijn geselecteerd op hun kennis, aanpassingsvermogen en zelfredzaamheid. Zij werken bij diverse opdrachtgevers aan diverse vraagstukken. Het zijn flexibele specialisten met ervaring en kennis van diverse branches. 

 

Landelijk netwerk: Dankzij ons landelijke netwerk vinden wij altijd een kandidaat bij ú in de buurt.

Elke ICT interimmer wordt goed begeleid. Wij investeren gedurende de interim opdracht in fieldmanagement en stemmen in overleg met u benodigde opleidingen en trainingen af.

 

Aansprakelijkheid beheerst: Talent ICT beheerst voor u de inlenersaansprakelijkheid. Bovendien is Talent ICT NEN gecertificeerd en voldoet aan de WAADI-check.